cadre de mers, cârje de mers, bastoane, fotolii rulante ortopedice și de poziționare, fotolii rulante semiactive, active și sportive, fotolii rulante electrice, perne antiescare, saltele, accesorii pentru dispozitive de mers. Vezi produse pe stoc Gamă variată de dispozitive de mers absorbante pentru incontinență, spumă pentru curățare și îngrijire, cremă pentru piele foarte uscată, emulsie pentru piele uscată, gel activant de corp cu guarana, șervețele umede, cremă protectoare cu oxid de zinc, ulei pentru masaj, cremă protectoare cu arginină. Vezi produse pe stoc Gamă variată de produse de îngrijire corporală
despre-noi2

Noi suntem Medical Services for Neurology Expert – o echipă tânără, dinamică și cu experiență. MSN Expert a intrat pe piața din România în anul 2015 cu promisiunea de a sprijini persoanele care se confruntă cu probleme similare cu ale noastre, dizabilitățile fizice și cu un scop precis: SĂ SPRIJINIM VIAȚA ACTIVĂ! Motto-ul nostru reprezintă un angajament permanent, dar mai ales, o promisiune de suflet. Dorința de a sprijini viața activă, ne-a ajutat să oferim clienților noștri produse și servicii de înaltă calitate și încredere, iar împreună să doborâm barierele impuse de societate.

Ne bucurăm de colaborări cu toate Casele de Asigurări de Sănătate Județene din țară, astfel că beneficiarii produselor noastre pot deconta integral sau parțial, prin sistemul CNAS.

Noi am reușit să fim puternici, în ciuda oricărei piedici. Acum este rândul tău!

Echipamente medicale

MAGAZIN ONLINE

0
×