Pentru fotoliile rulante personalizate se percepe un avans de 50% din valoarea totala a produsului. Comanda se transmite catre producator doar in momentul in care s-a achitat avansul de 50% din valoarea totala a fotoliului rulant. Daca clientul renunta din diverse motive la fotoliul rulant personalizat, avansul nu se restituie.

Permobil Perna ROHO Quadtro select

Cod Produs: C620 Ai nevoie de ajutor? 0742 126 816
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

O pernă de șezut poate fi considerată baza posturii așezate. Având o bază stabilă, mușchii posturali nu trebuie să lucreze la fel de greu pentru a menține o persoană în poziție verticală. Pentru o persoană cu corp capabil, acest lucru nu este evident, deoarece este capabil să-și schimbe pozițiile, se adaptează frecvent la diferite poziții și să mențină o postură verticală. Atunci când mușchii posturali au fost afectați prin accidentare sau boală, brusc baza de sprijin devine foarte importantă. 
Scopul este de a scădea munca necesară mușchilor posturali, oferind o suprafață stabilă, sprijin maxim și stabilizarea pelvisului. Permobil oferă perne care au diferite niveluri de stabilitate pentru a satisface nevoile majorității persoanelor care folosesc un scaun cu rotile. Scopul nostru este de a oferi stabilitate individualizată pentru a promova funcționarea și participarea la activități la cel mai înalt nivel.


Patru elemente fundamentale ale unei perne ROHO:
· Vă permite să intrați (tensiune superficială scăzută): Designul nostru unic vă permite să vă scufundați cu ușurință în pernă, reducând presiunea și disconfortul asupra pielii și țesuturilor moi.
· Se potrivește formei tale (forțe de restaurare constante): Forma ta este unică. O pernă ROHO se conformează și se adaptează în mod constant ție și poate fi adaptată la schimbările corpului tău în timp.
· Se mișcă cu tine (șase grade de libertate): Indiferent de ceea ce faci, perna ta ROHO se va adapta fiecărei poziții pe parcursul zilei și în timp. Celulele de aer vă urmăresc mișcările, oferindu-vă sprijin și libertate de mișcare.
· Funcționează cu tine, nu împotriva ta (frecare și forfecare scăzute): Nimic nu se simte ca o pernă ROHO. Suprafața netedă reduce forfecarea și frecarea fără a compromite siguranța și confortul dumneavoastră.

Iso: 04 33 03

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!