Pentru fotoliile rulante personalizate se percepe un avans de 50% din valoarea totala a produsului. Comanda se transmite catre producator doar in momentul in care s-a achitat avansul de 50% din valoarea totala a fotoliului rulant. Daca clientul renunta din diverse motive la fotoliul rulant personalizat, avansul nu se restituie.

Triride Kit de motorizare spate pentru scaunele manuale

Cod Produs: C1027 Ai nevoie de ajutor? 0742 126 816
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Născut din tehnologia Triride, kitul vă transformă scaunul rulant manual într-un scaun rulant electronic, pur și simplu înlocuind roțile motorizate cu roțile dumneavoastră manuale.
Setul TREKKING POWER se atașează în câteva secunde și se demontează cu ușurință, readucerea scaunului cu rotile la starea inițială fără modificări structurale.
Combinat cu orice model Triwheel, Triride sau Tribike Hybrid, vă permite să aveți o tracțiune spate de înaltă performanță sau un vehicul electric 3X3 cu tracțiune pe trei roți.

Datorită comenzii corespunzătoare este posibil să alegeți tipul de tracțiune dorit.
              
UTILIZARE ÎN INTERIOR – Datorită joystick-ului practic furnizat, puteți utiliza kitul Trekking Power pe scaunul dumneavoastră cu rotile pentru a vă deplasa cu ușurință în interior. UTILIZARE ÎN EXTERIOR 2x – Combinat cu un Triwheel sau Tribike manual, este posibil să utilizați kitul Trekking Power în medii exterioare și să aveți 2 roți motrice spate care pot fi manevrate prin roata din față. UTILIZARE ÎN EXTERIOR 3x – Combinat cu un Triride sau Tribike-E, este posibil să utilizați kitul Trekking Power în medii exterioare și să aveți 1,2 sau 3 roți motrice pentru a aborda orice tip de traseu.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!