o echipă tânără, dinamică și cu experiență. SPRIJINIM VIAȚA ACTIVĂ! Noi suntem MSN Expert
im1

Noi suntem MSN Expert – o echipă tânără, dinamică și cu experiență.

MSN Expert a intrat pe piața din România în anul 2015 cu promisiunea de a sprijini persoanele care se confruntă cu probleme similare cu ale noastre, dizabilitățile fizice și cu un scop precis: SĂ SPRIJINIM VIAȚA ACTIVĂ!

Motto-ul nostru reprezintă un angajament permanent, dar mai ales, o promisiune de suflet. Dorința de a sprijini viața activa, ne-a ajutat să oferim clienților noștri produse și servicii de înaltă calitate și încredere, iar împreună să doborâm barierele impuse de societate.

EMPATIA este cea care ne diferențiază de restul firmelor de profil. Nimeni nu poate cunoaște mai bine ce implică dizabilitatea fizică, decât cei ce se confruntă, la rândul lor, cu ea.

VIZIUNEA noastră include profesionalism, independență și promovarea unei vieți active. După un îndelung studiu al sistemului medical, al produselor și producătorilor din domeniu, am constatat nevoia unei firme în care serviciile de înaltă calitate să se îmbine cu dedicarea. De aceea, am ales să lucrăm doar cu producători de top în domeniul medical.

MOTIVAȚIA principală s-a născut din obstacolele pe care noi le-am întâmpinat de-a lungul timpului, în lupta contra provocărilor de mobilitate și independență. Cunoaștem mentalitatea unei persoane aflate în această situație și dorința de a rămâne energic și activ.

Ne bucurăm de colaborări cu toate Casele de Asigurări de Sănătate Județene din țară, astfel că beneficiarii produselor noastre pot deconta integral sau parțial, prin sistemul CNAS.

Noi am reușit să fim puternici, în ciuda oricărei piedici. Acum este rândul tău!

0
×